Plenion ERP
ERP-OPLOSSINGEN & MOBIELE TOEPASSINGEN

Wij helpen u bij het uitwerken van uw digitale toekomst

De Customer Relationship Management (CRM)

De Customer Relationship Management (CRM) module van Plenion maakt het mogelijk om alle klanten en prospecten op een efficiënte manier te beheren. Door alle ondernomen acties terug te koppelen aan uw prospect/klant krijgt men een duidelijk zicht op de geïnvesteerde inzet alsook een overzicht op de geschiedenis van de opbouw van uw commerciële relaties.

De CRM app in samenwerking met de CRM module is concreet voor pre- en post-sales:

• Pre-sales:

Het opbouwen en opvolgen van uw cliënteel is belangrijk voor uw bedrijf. Besprekingen en afspraken die uw commerciële medewerkers maken met uw klanten worden perfect in kaart gebracht. U kan eveneens de volgende acties vastleggen en verwittigd worden wanneer het zover is. De geïntegreerde e-marketing module laat toe naar uw klanten gericht mailings te versturen met productaankondigingen, promo’s, newsletters enz.

• Post-sales:

Distributiebedrijven in technische artikelen hebben vaak te maken met na-service. Met de service module kan u een perfecte opvolging doen van herstellingen. Gaande van registratie van de herstelling, offerte tot herstelling, retour leveranciers. Doet u de herstelling zelf dan kan u eveneens de gespendeerde uren registreren en doorrekenen aan uw klant.

Het beheren van de interessegebieden en opportuniteiten maakt het daarnaast mogelijk om diverse gebieden/ onderdelen te koppelen aan uw prospecten. Op deze manier kent u uw klanten nog beter en kan u eveneens gericht acties naar hen toe ondernemen, zoals bijvoorbeeld een mailing versturen. 
Plenion WMS app
Plenion WMS app
Plenion WMS app
Plenion WMS app