Plenion ERP
ERP-OPLOSSINGEN & MOBIELE TOEPASSINGEN

Wij helpen u bij het uitwerken van uw digitale toekomst

Nieuws – einde van enkele software spelers TOPPOWER en DBFACT

pensioen van DBFact
We melden het stopzetten van enkele software collega’s in de markt. Omdat enkele van onze klanten met deze software werken willen we hen tijdig op de hoogte brengen. Zo zullen de pakketten DBFact en Toppower van de markt verdwijnen. Dus tijdig uitkijken naar een alternatief voor hun boekhoudmodules is dan ook aan de orde. Met beide pakketten is Plenion gelinkt maar op de traditionele export/import manier. Er bestaan evenwel mogelijkheden om Plenion sneller en completer te laten samenwerken met boekhoudpakketten. Zo kan u opteren voor Octopus boekhouding (www.inaras.be) of Exact Online (www.exactonline.be). Met deze pakketten praat Plenion in beide richtingen, zo kunnen verkoop- en aankoopfacturen worden gelinkt. Maar ook de betalingen kan Plenion oppikken om steeds over de financiële status van uw openstaande facturen te kunnen beschikken. U kan hiervoor advies aanvragen via onze sales afdeling via info@plenion.be of via 09 384 89 00 - optie 2.

Lees het pensioen van DBFact na op de Sage website

Nieuwe features: ShopConnect Würth

Würth
Meer dan 100.000 producten zijn beschikbaar in deze online-shop gespecialiseerd in montage- en bevestigingsmateriaal. Met deze splinternieuwe ShopConnect haalt u ook deze materialen snel binnen in uw Plenion-database voor gebruik in calculaties, offertes, bestellingen, facturen…

Ontdek deze online shop via deze link.

SUMMERACADEMY - verscherp uw kennis van Plenion

Plenion Opleiding
Heeft u ook de indruk dat u uw Plenion kennis kan verbeteren of uitbreiden.

Aarzel niet om onze diensten te contacteren indien u extra opleidingen wenst. Doorheen het jaar hebben wij tal van verbeteringen en uitbreiding aangebracht in het pakket.
We denken hier aan nieuwe features zoals KPI’s (meer analyse van uw data), het opmaken van uw persoonlijke lijsten en het verfijnen van bestaande functionaliteiten. We stellen ook vast dat sommige gebruikers het pakket niet op de meest efficiënte manier gebruiken en er steeds marge voor verbetering mogelijk is.

De komende 2-tal maand is er nog wat tijd beschikbaar in de agenda’s van onze trainers. Mogelijk kan u in de verlofperiode ook even tijd maken voor het aanscherpen van uw processen? Deze opleiding kan u bovendien gesubsidieerd krijgen door de Vlaamse Overheid t.b.v. 30% van de opleidingsfactuur.

Wenst u een extra opleiding? Neem dan snel contact op met ons!

Veranderen van server doe je niet elke dag (Online Request)

Plenion Opleiding
Plan uw migratie / Server overdracht
Een migratie is een veel omvattende actie. Zowel voor uw bedrijf, IT diensten en uw softwareleveranciers. Daarom is het cruciaal dat deze correct en soepel verloopt. Wij willen graag vragen ons tijdig te verwittigen via ons support portaal met de nodige info. Zo kunnen wij de nodige werken vlot uitvoeren. Alvast bedankt hiervoor.