Plenion ERP
ERP-OPLOSSINGEN & MOBIELE TOEPASSINGEN

Wij helpen u bij het uitwerken van uw digitale toekomst

Wij wensen u vrolijke feesten en vooral een nieuw, veilig jaar vol initiatieven en succesvolle projecten!

Beste wensen voor 2021
2020 was een bizar jaar waarin we het nieuwe normaal hebben leren kennen. Voor de ondernemers onder ons een jaar met veel uitdagingen, uitzonderlijke maatregelen en het herinrichten van onze processen of activiteiten.

Maar het moet gezegd dat de creativiteit en het doorzettingsvermogen onder de ondernemers bijzonder opmerkelijk was. Zo hebben we samen nieuwe ideeën vorm gegeven, opportuniteiten aangegrepen en onze services heruitgevonden. We kunnen oprecht trots zijn op onze inspanningen en ondersteuning naar elkaar toe in dit vreemde jaar.

Wij stellen vast dat ondanks de bizarre situatie waarin we beland zijn we met Plenion toch nog opmerkelijk veel (48) projecten hebben mogen uitvoeren. Enkele bekende namen zijn MDO group (België, Frankrijk en Nederland), ETI VDV, Checkmade, ECO Heating, CTC Enertech, BrandsOn, Clima & Partners, Schildersbedrijf Woutim, ....

Momenteel werken een 500-tal installatiebedrijven met de Plenion ERP software alsook een 150-tal bedrijven uit diverse sectoren (groothandels in non-food, food en automotive).

Wij danken u voor het vertrouwen dat u blijft stellen in Plenion. Wij kijken er eveneens naar uit u verder te kunnen ondersteunen in 2021.

Nieuwe features: factuurherkenning

Factuurherkenning

Via deze nieuwe module is het mogelijk de aankoopfacturen in te lezen via het cloud systeem (office365) of online storage. Alle noodzakelijk info wordt uitgelezen en voorbereid voor automatische verwerking in Plenion. Zo kunnen facturen gemakkelijk en efficiënt verwerkt worden. Hierna is het eenvoudig om de facturen verder in te lezen in Plenion.

Nieuwe features: offertes online aanbieden

Offertes online
Nu kunnen gebruikers van Plenion Portal eveneens offertes aanbieden via het Portaal. Via mail wordt gemeld dat uw offerte online beschikbaar is. De klant kan hierop doorklikken om de offerte te zien, te downloaden, extra vragen stellen, alsook de offerte aanvaarden. Dit zorgt voor een aantal registraties in Plenion maar u ontvangt ook per mail feedback hoe de klant de offerte behandelt zoals het openen, de gevraagde feedback alsook het aanvaarden.

Nieuwe ShopConnect: Würth & orderposting Viessmann

ShopConnect: Würth
Via de nieuwe ShopConnect koppeling met Würth kan u producten bekijken en aanmaken als artikelen op basis van de integratie. Het is ook mogelijk bestelling door te sturen naar de leverancier.
ShopConnect Viessmann
Naast het integreren van de Viessmann prijslijst kunnen nu ook de orders die in Plenion worden aangemaakt rechtstreeks naar Viessmann worden doorgestuurd. Deze worden dan rechtstreeks in het ERP-systeem van Viessmann verwerkt.