Plenion ERP
ERP-OPLOSSINGEN & MOBIELE TOEPASSINGEN

Wij helpen u bij het uitwerken van uw digitale toekomst

Nieuwe features: Verdelen van werfkosten

feature werfkosten verdelen

Welke werfkosten en hoe te verdelen?

Stel dat u een werf moet uitvoeren die zich op een 30-tal minuten rijden en 40-tal kilometer van uw bedrijf bevindt.  U zal er een maand werken uitvoeren en heeft daar ook een toilet nodig + een 3-tal zware transporten.  U kan deze kosten apart gaan vermelden (evident voor het laatste soort), maar soms wilt u die gewoon onzichtbaar verwerken in uw offerte. Als u een project aanmaakt kan u op het tabblad “statistiek” meegeven hoeveel tijd een verplaatsing naar de werf inneemt en hoeveel kilometer er moeten gereden worden. In functie van het aantal werkuren/dagen, het aantal personen op de werf, het aantal voertuigen dat gebruikt zal worden,… worden de kosten voor de verplaatsingen in detail berekend. Deze kosten kan u vervolgens spreiden over de gewenste posten in de offerte. We maken eveneens onderscheid tussen de werkuren die binnen het bedrijf en buiten het bedrijf worden uitgevoerd.

Nieuwe features: Maak nu zelf uw rapporten / Lijsten

Rapporten / Lijsten

Maak uw rapporten vanaf heden zelf met de ingebouwde rapport generator.

Tot op heden waren alle rapporten in Plenion geprogrammeerd.  U was dus afhankelijk van onze ontwikkelingen om rapporten & lijsten die u wenst te laten ontwikkelen.  Als u evenwel wat extra’s voor uzelf wenst te maken dan was dat moeilijk. Vanaf versie 20.02.xx (release februari van het jaar 2020) kan u nu zelf lijsten gaan opstellen. Dat wil zeggen dat u zelf de tabellen kan selecteren die u in een lijst wenst op te nemen, wenst te sorteren en wenst te filteren.

Het resultaat kan u dan afdrukken, exporteren of een BI op loslaten. Wenst u helemaal onafhankelijk te zijn in uw rapporten, neem dan contact met ons op voor het open stellen van de module (gratis) en een uiteenzetting van een 3-tal uren (op aanvraag) waarbij we uw lijsten samen met u kunnen opbouwen en ondertussen de kennis kunnen doorgeven. De uiteenzetting van de werking wordt niet via support geregeld.

Nieuwe features: uw factuur elektronisch afleveren d.m.v. Peppol

Factuur elektronisch afleveren Peppol
Vanaf heden kan u de factuur ook afleveren d.m.v. PEPPOL bij de klant die daarom vraagt. Facturen elektronisch afleveren is reeds mogelijk, maar het afleveren bij overheidsdiensten was nog geen feit.  Daar deze integratie te voorzien in samenwerking met “Advalvas” kan u nu uw facturen doorsturen naar Mercurius en andere digitale platformen. De module dient ingericht te worden. Onze diensten staan klaar om deze op uw verzoek ter plaatste te komen activeren en u hierin verder op te leiden.

Ik wens deze module te activeren.

Support permanentie tijdens de zomermaanden

Plenion Support
Om u beter te kunnen van dienst zijn tijdens de zomermaanden vragen wij u om, wanneer u een probleem ondervindt, een request aan te maken via ons portaal. Hierdoor kan onze dienst Support uw aanvraag sneller behandelen en oplossen. U kan uw contactgegevens achterlaten in de request. Zo kunnen we de juiste persoon tijdig bereiken.

Meer informatie over het support portaal bekijken.