Wij  zien uw bedrijf graag groeien!
Uw tijd is het meest kostbare bezitdat u heeft. Onze ERP-oplossingen en mobiele toepassingen zorgen ervoor dat u tijd kan sparen voor de activiteiten en projecten die echt belangrijk zijn in en voor uw bedrijf.
Boek je Gratis Demo van PLENION Construct tijdens Digital Construction Brussels
bannerbouw
De bouwsector digitaliseert in snel tempo. Daarom organiseert de Confederatie Bouw voor de tweede keer een vakbeurs die volledig in het kader staat van de digitalisering in de bouw.

Dit is voor jou de ideale gelegenheid om kennis te maken met PLENION Construct. Dit ERP-pakket werd speciaal voor de bouwsector ontwikkeld. Bij de ontwikkeling van deze software luisteren wij heel nauw naar onze klanten, wat resulteert in een software die heel gebruiksvriendelijk is en perfecte oplossingen biedt voor de dagdagelijkse problemen waar ondernemers en bouwbedrijven mee te kampen hebben.

Naast de klassieke functies zoals klantenbeheer, offertes, facturatie en voorraadbeheer, biedt PLENION Construct nog heel wat meer functionaliteiten, zoals:

  • een ijzersterke backoffice
  • mobiele oplossingen die u op de werf ondersteunen
  • handig beheer van de vorderingsstaten
  • planningstool voor het bijhouden van lopende bouwprojecten
  • integraties met uw groothandelaars en vertrouwde softwaretoepassingen
  • koppelingen met meettoestellen en rookanalysers
  • handige opmaak van alle attesten (reinigingsattest/verbrandingsattest/…)

Onze software heeft heel wat voordelen voor u, als ondernemer, maar ook voor uw klanten. Uw klanten zullen de duidelijke offertes, facturen, rapporteringen en opvolging van hun werven sterk weten te appreciëren.

Digital Construction Brussels vindt plaats in Tour & Taxis op 24 en 25 oktober.

Tijdens de beurs kan u ons bezoeken en uw persoonlijke demo bijwonen op stand 9.

Tours & Taxis, Havenlaan 86C, 1000 Brussel

Mis onze demosessies niet

Maak tijdens de beurs kennis met PLENION Construct en woon één van onze persoonlijke demosessies bij. U krijgt door onze specialisten ter plaatse meteen een helder beeld van wat onze PLENION Construct ERP-software voor uw onderneming kan betekenen. We behandelen er al uw vragen en tonen u die functionaliteiten die een antwoord bieden op uw specifieke problemen.

Om helemaal zeker te zijn dat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren is het handig om een afspraak op onze stand te boeken. Dan kunnen wij u volledig persoonlijk begeleiden naar de beste oplossing voor uw bouwgerelateerde administratie en projectbeheer.

Vul uw gegevens in onderaan deze pagina om uw afspraak te boeken.


Was u niet aanwezig op de beurs?

Was u niet aanwezig op de beurs, maar wenst u toch een demo van PLENION Construct? Dan kan u ook een persoonlijke afspraak maken met één van onze specialisten. Klik hier om uw demo aan te vragen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.