Plenion ERP
ERP-OPLOSSINGEN & MOBIELE TOEPASSINGEN

Wij helpen u bij het uitwerken van uw digitale toekomst

Digitaliseer uw fieldwork met myProjectsApp /GEOMIND – INFRASTRUCTUUR

Het leven als aannemer/projectleider/ploegleider in de infrastructuur is vandaag de dag geen sinecure meer. Uitgevoerde werken of leveringen dienen geregistreerd te worden, gedocumenteerd te worden en moeten gedetailleerd beschreven worden. Deze data verwerken tot een dossier neemt veel tijd in beslag. Hiernaast is het noodzakelijk het beheer en de opvolging van de werven bij te houden. Evenzo de gewerkte uren en het gebruikte materiaal. Geen gemakkelijke taak. Wij komen u graag te hulp!

U wenst uitgevoerde werken, materialen, lopende bestellingen & aanvragen, en nog zoveel meer efficiënt te registeren en op te volgen van uw projecten?

myProjectsapp zorgt ervoor dat alle info die werd geregistreerd op de werf automatisch in Uw backoffice terecht komt.
Zo kan u uw tijd en aandacht nuttig besteden aan de belangrijkere elementen en details op de werf.

Wat kanmyProjectsapp voor u betekenen?

 • Beheer uw werven via projecten
 • Documenteer uw dossiers
 • Bekijken en beheer bestellingen
 • Communiceer met uw werknemers

PlenionProjects APP – ondersteun Uw project teams

PlenionMobile is er om de technicus te ondersteunen die zich vooral bezig houdt met dienst-na-verkoop als onderhouden. De app wordt reeds door honderden gebruikers dagelijks gebruikt om hun service en onderhoudsrapporten dagdagelijks aan te maken en te verwerken in Plenion. Naast service en onderhoudsactiviteiten zijn Plenion klanten ook meer en meer bezig met het uitvoeren van projecten waarin bepaalde posten dienen afgewerkt te worden en waar men ook zaken zoals werkuren, gebruikte materialen en beeldmateriaal wenst vast te leggen.  Deze informatie moet dan op een eenvoudige manier binnen Plenion verwerkt worden:

 • de gepresteerde uren en materialen in de nacalculatie laten vloeien,
 • de vorderingsstaat voeden met de afgewerkt hoeveelheden van de posten,
 • het opgenomen beeldmateriaal in de juiste mappen van het project opslaan.

U kan eveneens bepaalde documenten beschikbaar stellen voor uw medewerkers op de baan die deze dan kunnen opvragen indien ze daar nood aan hebben.

Als aannemer/projectleider/ploegleider in de infrastructuur heeft u verschillende op te volgen verantwoordelijkheden. Met onze mobile app kan u uw projecten en taken makkelijk bijhouden en bijsturen waar nodig. U kan bijvoorbeeld:

 • registeren welke posten van uw project reeds uitgevoerd werden
 • het verloop van het project opvolgen
 • de nodige materialen aanduiden en bestellen
 • info consulteren over de lopende bestellingen of taken
 • opdrachten nauwgezet opvolgen

MyProjects APP zorgt ervoor dat alle info die werd geregistreerd op de werf automatisch in uw backoffice terecht komt.

Wenst u bovendien beeldmateriaal of de bewijzen van leveringen vast te leggen? Gekoppeld aan de exacte geolocatie kan u via GEOMIND eveneens dit bewijsmateriaal registreren. U kan deze informatie ook delen met uw opdrachtgevers.  MyProjects APP en GEOMIND zijn perfect met elkaar geïntegreerd.

GEOMIND
 kan bovendien apart worden ingezet in uw organisatie zodat u alvast kan starten met het vastleggen van alle fotomateriaal en belangrijke documenten ter bewijsvoering van uw uitgevoerde opdrachten.

De MyProjects app is beschikbaar voor Android en iOs.

Plenion MyProjects app

Ontdek myProjectsAPP met GEOMIND integratie en vraag een vrijblijvende demo aan. GEOMIND kan bovendien apart worden ingezet in uw organisatie zodat u alvast kan starten met het vastleggen van alle fotomateriaal en belangrijke documenten ter bewijsvoering van uw uitgevoerde opdrachten.

Vraag vandaag nog een demo aan. Wij stellen u graag deze krachtige integratie voor.