Plenion ERP
ERP-OPLOSSINGEN & MOBIELE TOEPASSINGEN

Wij helpen u bij het uitwerken van uw digitale toekomst

BEDRIJVENCONTACTDAGEN 2019 - EXPO Waregem

Plenion ERP

Ondernemingen digitaliseren in snel tempo. Bezoek ons op Bedrijven Contact Dagen 2019 en ontdek de mogelijkheden op vlak van digitalisatie en automatisatie.

Dit is voor jou de ideale gelegenheid om kennis te maken met PLENION ERP. Dit ERP-pakket werd speciaal voor uw sector ontwikkeld. Bij de ontwikkeling van deze software luisteren wij heel nauw naar onze klanten, wat resulteert in een software die heel gebruiksvriendelijk is en perfecte oplossingen biedt voor de dagdagelijkse problemen waar ondernemers en hun bedrijven mee te kampen hebben.

Naast de klassieke functies zoals klantenbeheer, offertes, facturatie en voorraadbeheer, biedt PLENION ERP nog heel wat meer functionaliteiten, zoals:

  • een ijzersterke backoffice
  • mobiele oplossingen die u onderweg ondersteunen
  • handig beheer van de facturatie
  • planningstool voor het bijhouden van lopende projecten
  • integraties met uw groothandelaars en vertrouwde softwaretoepassingen
  • koppelingen met meettoestellen en rookanalysers
  • handige opmaak van alle attesten (reinigingsattest/verbrandingsattest/…)


Onze software heeft heel wat voordelen voor u, als ondernemer, maar ook voor uw klanten. Uw klanten zullen de duidelijke offertes, facturen, rapporteringen en opvolging van hun projecten sterk weten te appreciëren.

Bedrijven Contact Dagen vindt plaats in Kortrijk Xpo op 4 en 5 december.

Tijdens de beurs kan u ons bezoeken en uw persoonlijke demo bijwonen op stand 4313.

Kortrijk Xpo: Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk

Mis onze demosessies niet

Maak tijdens de beurs kennis met PLENION ERP en woon één van onze persoonlijke demosessies bij. U krijgt door onze specialisten ter plaatse meteen een helder beeld van wat onze PLENION ERP-software voor uw onderneming kan betekenen. We behandelen er al uw vragen en tonen u die functionaliteiten die een antwoord bieden op uw specifieke problemen.

Om helemaal zeker te zijn dat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren is het handig om een afspraak op onze stand te boeken. Dan kunnen wij u volledig persoonlijk begeleiden naar de beste oplossing voor uw administratie en projectbeheer.

Bedrijvencontactdagen is de ideale gelegenheid om even kennis te maken.  Wij vernemen graag hoe we ook uw bedrijf beter kunnen automatiseren. Wij kijken uit naar uw bezoek!

BEDRIJVENCONTACTDAGEN 2019 is het grootste B2B contactevent in België. In een gemoedelijke en ontspannen sfeer worden ondernemingen en ondernemers samengebracht,  onderlinge business opportuniteiten blootgelegd en ondernemerschap gestimuleerd. Een bezoek aan de beurs biedt u de kans om uw netwerk uit te breiden. Wij ontgaan de gelegenheid niet en zullen aanwezig zijn op de beurs.

Meer info kan u terugvinden op de website van Bedrijvencontactdagen.

Kan u niet aanwezig zijn op de beurs?

Kan u niet aanwezig zijn op de beurs, maar wenst u toch een demo van PLENION? Dan kan u ook een persoonlijke afspraak maken met één van onze specialisten.