Wij  zien uw bedrijf graag groeien!
Uw tijd is het meest kostbare bezitdat u heeft. Onze ERP-oplossingen en mobiele toepassingen zorgen ervoor dat u tijd kan sparen voor de activiteiten en projecten die echt belangrijk zijn in en voor uw bedrijf.
Geef uzelf meer tijd cadeau voor de belangrijke momenten!
Plenion zegt u?

Dit jaar wilt u een speciaal cadeau dat echt opbrengt? Uw tijd is kostbaar! Daarom wilt u iedere seconde natuurlijk zo efficiënt mogelijk benutten. Dit is voor iedere ondernemer een uitdaging. U wilt tijd nuttig besteden aan activiteiten en ontwikkelingen in uw bedrijf, maar u wilt ook de belangrijke momenten in het leven niet missen. Deze evenwichtsoefening hoeft niet langer een sleur te zijn. Door het digitaliseren van volledige of gedeeltelijke bedrijfsprocessen kan u veel tijd, en in veel gevallen ook kosten, besparen.

Plenion is het ideale pakket die de moderne trends opvolgt en integreert. Wij zijn voorstander van één veilig centraal systeem waar alle activiteiten kunnen worden aangestuurd en opgevolgd + de mogelijkheid is voorzien om connectie te maken met favoriete apps en programma's. De ideale digitale tool aan een voordelige prijs!

Ontdek onze tevreden klanten

Ontdek onze partners
Dankzij Plenion geniet u van

  • een ijzersterke backoffice

  • mobiele oplossingen die u op het terrein ondersteunen

  • handig beheer van de installaties bij uw klanten

  • planningstool voor het bijhouden van onderhoudsinterventies

  • integraties met uw groothandelaars

  • koppelingen met meettoestellen en rookanalysers

  • handige opmaak van alle attesten (reinigingsattest/verbrandingsattest/…)

Plenion is uw partner in elke sector!

Software voor HVAC installatiebedrijven. Inclusief koelmiddelbeheer, projectbeheer, magazijnbeheer, kostprijscalculatie en nog veel meer.

Software voor de electricien. Beheer van installaties, catalogi van leveranciers, automatische connectie met webshops van groothandels. Ook geschikt voor domotica.
       
Software voor voorcalculatie en nacalculatie, beheer projecten en installaties, tijdsplanning, planning van medewerkers en materialen.

Software voor distributeur en/of groothandel. Scanning, magazijnfunctionaliteiten, WMS, staffelprijzen en nog veel meer.
Benieuwd hoe wij u vlotter en aangenamer laten werken?