Wij  zien uw bedrijf graag groeien!
Uw tijd is het meest kostbare bezitdat u heeft. Onze ERP-oplossingen en mobiele toepassingen zorgen ervoor dat u tijd kan sparen voor de activiteiten en projecten die echt belangrijk zijn in en voor uw bedrijf.

Functies van het Plenion ERP-pakket

Het Plenion ERP-pakket vereenvoudigt en versnelt alle facetten van het beheren van uw projecten. Plenion voorziet in een groot aantal gebruiksvriendelijke functies die in vrijwel elke onderneming onmisbaar zijn. Daarnaast vindt u ook een aantal functies voor gespecialiseerde sectoren. Zo is de Plenion ERP-software uitermate geschikt voor installateurs, de bouwsector, HVAC en de logistieke sector.

Hieronder vindt u een overzicht van de functies uit het Plenion ERP-pakket:

Contactbeheer

Alle contactgegevens van prospects, klanten, leveranciers en zakenpartners worden centraal beheert. Doordat u de gegevens slechts op 1 plek hoeft in te voeren, bespaart u enorm veel tijd. Ook de kans dat u niet over de juiste gegevens beschikt is bijzonder klein.
Opvolging van opportuniteiten en offertes, beheer van contactpersonen, projecten en documenten, ... zorgen er voor dat het contactbeheer het zenuwcentrum van je onderneming is.

Producten en voorraadbeheer