Wij  zien uw bedrijf graag groeien!
Uw tijd is het meest kostbare bezitdat u heeft. Onze ERP-oplossingen en mobiele toepassingen zorgen ervoor dat u tijd kan sparen voor de activiteiten en projecten die echt belangrijk zijn in en voor uw bedrijf.
Boek je Gratis Demo van PLENION ERP tijdens Bedrijven Contact Dagen
ERP
Ondernemingen digitaliseren in snel tempo. Bezoek ons op Bedrijven Contact Dagen 2018 en ontdek de mogelijkheden op vlak van digitalisatie en automatisatie.

Dit is voor jou de ideale gelegenheid om kennis te maken met PLENION ERP. Dit ERP-pakket werd speciaal voor uw sector ontwikkeld. Bij de ontwikkeling van deze software luisteren wij heel nauw naar onze klanten, wat resulteert in een software die heel gebruiksvriendelijk is en perfecte oplossingen biedt voor de dagdagelijkse problemen waar ondernemers en hun bedrijven mee te kampen hebben.

Naast de klassieke functies zoals klantenbeheer, offertes, facturatie en voorraadbeheer, biedt PLENION ERP nog heel wat meer functionaliteiten, zoals:

  • een ijzersterke backoffice
  • mobiele oplossingen die u onderweg ondersteunen
  • handig beheer van de facturatie
  • planningstool voor het bijhouden van lopende projecten
  • integraties met uw groothandelaars en vertrouwde softwaretoepassingen
  • koppelingen met meettoestellen en rookanalysers
  • handige opmaak van alle attesten (reinigingsattest/verbrandingsattest/…)

Onze software heeft heel wat voordelen voor u, als ondernemer, maar ook voor uw klanten. Uw klanten zullen de duidelijke offertes, facturen, rapporteringen en opvolging van hun projecten sterk weten te appreciëren.

Bedrijven Contact Dagen vindt plaats in Waregem Expo op 22 en 23 november.

Tijdens de beurs kan u ons bezoeken en uw persoonlijke demo bijwonen op stand 217.

Waregem expo: Zuiderlaan 20, 8790 Waregem

Mis onze demosessies niet

Maak tijdens de beurs kennis met PLENION ERP en woon één van onze persoonlijke demosessies bij. U krijgt door onze specialisten ter plaatse meteen een helder beeld van wat onze PLENION ERP-software voor uw onderneming kan betekenen. We behandelen er al uw vragen en tonen u die functionaliteiten die een antwoord bieden op uw specifieke problemen.

Om helemaal zeker te zijn dat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren is het handig om een afspraak op onze stand te boeken. Dan kunnen wij u volledig persoonlijk begeleiden naar de beste oplossing voor uw administratie en projectbeheer.

Vul uw gegevens in onderaan deze pagina om uw afspraak te boeken.
Wij geven ook enkele gratis registratie tickets weg. Zo kan u gratis genieten van deze beurs.
De voorraad is beperkt. Vergeet dus niet bij uw aanvraag aan te duiden dat u een ticket wenst te ontvangen.

Was u niet aanwezig op de beurs?

Was u niet aanwezig op de beurs, maar wenst u toch een demo van PLENION ERP? Dan kan u ook een persoonlijke afspraak maken met één van onze specialisten. Klik hier om uw demo aan te vragen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.